Musikstudio i Halmstad – Information om Playground Studio

Halmstads största musikstudio

Vi, Andréas och Dick som driver studion och själva är musiker, tyckte för några år sedan att det saknades en större prisvärd musikstudio i Halmstad där ett helt större band eller kör kunde få plats samtidigt. Vi hade en idé om att kunna erbjuda musiker, band och sångare en rymlig avslappnad miljö med bra ljud och akustik. Efter att ha sökt efter lämpliga lokaler för inspelning länge dök vår nuvarande lokal i Halmstad upp hösten 2011 och vi slog till direkt efter att ha tittat på den. Stor, ljus och rymlig och dessutom centralt så plötsligt fanns möjlighet att förverkliga drömmarna vi gått och burit på.

Vi lade ned många månaders arbete på kvällar och helger med att fräscha upp, bygga om, flytta väggar, isolera och installera både oss och all utrustning på våra nya 200 kvm innan vi slog upp dörrarna för studion 2012.

Musikstudio i Halmstad - Playground Studio

Musikstudio i Halmstad – Playground Studio

Sedan dess har det spelats in och producerats mycket bra och spännande musik i studion. Men självklart även speakerinläsningar, reklamjinglar, talböcker och mycket annat som behöver spelas in. Allt är inte musik i en inspelningsstudio.

Playground Studio är alltså inte bara en musikstudio. Vi kan nu även erbjuda musikvideoinspelningar, både av liveframträdanden och ”vanliga” musikvideos.

Via vår egen label Stereo Music Sweden ger vi ut och distribuerar musik på CD och digitalt med artister som vi samarbetar närmare med.

CD-produktion, digital distribution, design och produktion av hemsidor, affischer och promotionutskick har idag också blivit en vanlig del av vårt arbete här i studion. Med andra ord kan vi hjälpa till med det mesta en musiker eller ett band kan behöva runt låtskrivande, inspelning, marknadsföring och uppföljning.

Hugo Ulfsson kvartett spelar in i studion

Inspelning med Hugo Ulfsson Kvartett

Är du intresserad av att veta mer eller komma hit och träffa oss för att diskutera dina idéer? Kontakta oss då på 035-7777010 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här nedan, så hör vi av oss snarast möjligt.